2011. január 31., hétfő

Készülődés

Íme az új év első bejegyzése :) Szépen lement a karácsony, most is, mint előtte egy évvel, nagy születésnapi ebédet csináltam Tibimnek 26-án, mindenki itt volt a szűk családból, aki fontos. Meghatódott a kis drágám, hogy mindenki miatta jött, aranyos volt. Aztán lezavartunk egy itteni szilveszteri bulit is, bár csak öten voltunk, a hangulat, úgy gondolom, nagyon kellemes volt, én jól éreztem magam. 
Januárban pedig nem csak egy diétába, de az esküvő szervezésébe is aktívan belefogtunk. Haladunk-haladunk, megvan már a zenész, a vőfély, és az étterem is, ahol a lagzit tartjuk. (Esztergomban egy kedves kis csárdában, igazi hangulatos lesz :))
A következő fontos dolog a ruhám lesz, a jövő héten már mindenképpen lefoglaljuk azt is. Valószínű az is egy esztergomi szalonból lesz. :) Alig várom, hogy kiválasszuk. Igaz, még csak három kilót fogytam, sok kellene még, hogy az eredeti súlyomat visszanyerjem, de talán így sem leszek olyan nagyon csúnya. :$ Nem akarok az újdonsült férjemre szégyent hozni. :)
Lassan egyébként, hogy más témáról is írjak, az érettségire és a felvételire is jelentkeznem kell. Nekifekszem a tanulásnak, mindenképpen azt akarom, hogy felvegyenek, és szeptembertől újra tanulhassak :)

Nincsenek megjegyzések: